Upplärning på Rituals

Thu, 27 October, 2016 14.28

Idag hade jag upplärning på Rituals. Oj vad jag tycker om butiken och sortimentet! Det ska bli så roligt att få jobba där. Allting doftar så gott och jag skulle vilja ha precis allt som finns i sortimentet... Typ. 

Köpte en liten parfym som jag ska testa och se om jag trivs i. Fleurs De L'Himalaya med doft av vild orkidé, himalaya pion och bomullsmysk. Den doftar blommigt och fräscht men har också en liten kryddighet.

Och så köpte jag Chakra Oil från The Ritual Of Ayurveda. Det är en kroppsolja, lite som en torrolja (som går in snabbt i huden) och verkar mjukgörande med sötmandel olja och indisk ros. 


ANNONS

Phyto Replenish Oil

Wed, 19 October, 2016 10.57

Jag beställde hem några favoriter från Dermalogica tidigare. Då fick jag några prov på deras nyhet Phyto Replenish Oil. Det är en lätt ansiktsolja/serum och innehåller högaktiva växtbaserade ingredienser. Oljan stärker hudbarriären och tillför en fin lyster. Rosmarin och riskli ger ett antioxidantskydd och chiafröolja och solrosolja låser in fukten och mjukgör.

Phyto Replenish Oil passar en torr hud som saknar lyster eller en hud med fina linjer.

Det ska bli intressant att testa det här fina serumet, jag tror att den passar extra bra nu under hösten och vintern då huden lätt kan bli torr. 


Provjobb på Rituals...

Wed, 5 October, 2016 14.23

Idag har jag varit och provjobbat på Rituals. Just nu doftar jag som hela butiken efter att ha fått gå runt och dofta, titta och känna på allt. Vilka fantastiska produkter dom har.

Jag tror att jag kommer passa väldigt bra på Rituals i och med att jag älskar allt som har med Spa att göra och jag kan lätt förlika mig med hela deras sortiment.

Rituals mest kända produkter är nog deras kroppsprodukter med tillhörande ritualer som är inspirerade av österländska terapier. En favoritritual som jag hittade direkt är The Ritual Of Ayurveda

Det är en varm och energigivande serie med två nyckelingredienser som indisk ros och mandelolja. Man hittar även himalaya honung i dessa produkter som ger en mysig doft och näring till huden.

Det känns jättekul att få lära känna rituals, deras sortiment och hur dom jobbar. Jag känner mig som hemma. 


Produktutbildning med C/o Gerd

Tue, 4 October, 2016 15.56

Igår var jag på en produktkurs med c/o Gerd (Care of Gerd) som vi jobbar med på Färna Herrgård & Spa.

Det är ett svensktillverkat ekologiskt märke som grundades av syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund för ungefär 8 år sedan i Jokkmokk, Lappland.

Deras kärnvärden och ledord för produkterna är Ekologiskt, Funktionellt och Design.

C/o Gerd har hudvårdsprodukter, kroppsvårdsprodukter, hårvård och produkter för händer, fötter och bebisar.

Hudvården är indelad i tre serier: 

BLÅBÄR: som passar en torr och mogen hud.

HJORTRON: för den normala till torra hudtypen

LINGON: som passar den obalanserade huden som en fet/bland hud.

Produktsortimentet är ganska smalt, men det finns produkter för alla behov, vilket gör det ganska lätt för en att orientera sig och hitta rätt produkt.

 Vill ni läsa mer om produkterna och se hela sortimentet, kika på hemsidan: http://www.careofgerd.com/se/ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in