Produkttesters Maria Åkerberg

Sat, 13 August, 2016 12.25

Idag under förmiddagen har jag pysslat med att plocka fram produkttesters till Maria åkerberg. Hittills har vi inte haft några testers som kunderna kan få känna/dofta på så det var väldigt välkommet!

Har fyra arbetsdagar kvar, njuter så mycket jag bara kan av mina sista dagar här på Cypern. 


ANNONS

Försäljningsvinster från Decléor

Wed, 10 August, 2016 20.05

Som på de flesta andra jobb där man jobbar med försäljning så får jag provision och "vinster" efter hur många produkter man säljer. Härom dagen fick jag några produkter som jag lyckats skramla ihop pga min försäljning.

Jag valde:

Fresh Purifying Gel - en löddrande matterande rengöring som passar en fet/bland hy

Essential Tonifying Lotion - ett återfuktande ansiktsvatten som passar alla hudtyper

Eye Makeup Remover with Camelia Oil - en rengöring för ögonmakeup

Brightening Cleansing Foam - en rengörings mousse som även verkar pigmenthämmande och utjämnande på hyperpigmenteringar 

Aromessence Mandarin - ett serum som tillför huden fukt och näring och som jämnar ut fina linjer

Hydra Floral 24h Moisture Activator Light Cream - en lätt dagkräm som passar de flesta hudtyper

Aroma Pureté 2 in 1 Purifying & Exfoliating Mask - en två i en produkt som både exfolierar huden med små korn och som kan lämnas kvar på huden som en renande talgdämpande mask. Denna passar en fet/bland hy

Jag äger inga produkter från Decléor, har bara använt dem i behandlingar på kunder. Så det ska bli kul att testa dessa på mig själv. Rengöringen från Aroma White får dock vänta till hösten, då man inte bör använda dessa pigmenthämmande produkter på våren/sommaren eftersom att huden blir extra tunn och känslig. 


Min sista arbetsvecka

Wed, 10 August, 2016 13.00

Nu har jag varit här på Cypern i 149 dagar. Under 5 månader har jag jobbat här på spat. Och idag går jag in på min sista arbetsvecka. Om precis en vecka, på onsdag så jobbar jag min sista dag här. Jag valde att åka hem tidigare. 5 månader räckte för mig. Det är lång tid och det känns att man är långt hemifrån. Det har varit tufft av och till, men mycket lärorikt och utmanande. Det har varit mycket glädje. Men nu ser jag fram emot att komma hem.

Jag är tacksam över att jag fått möjligheten att vara med om det här äventyret. Men jag är också tacksam över friheten att kunna avbryta och åka hem. 


Min tur att få gå på spa

Tue, 2 August, 2016 13.34

Igår var jag ledig så jag och min kollega passade på att skämma bort oss själva och ge varandra behandlingar. Äntligen var det våran tur att få gå på spa!

Jag fick en helkroppsskrubb med Salt Scrub Energy från Maria Åkerberg och sedan en insmörjning med Self Tanning Lotion från Decleor.

Efter det fick jag ansiktet peelat med Papaya Peeling från Maria Åkerberg och avslutade med en ansiktsmask.

Vi fortsatte våran spadag på stranden där vi anammade den så kallade thalassoterapin. (Thalassa är grekiska och betyder hav). Där solade vi och badade i det mineralrika saltvattnet. Thalassoterapin bygger på användning av leror, alger, havsvatten och havssalt i kurerande, läkande och/eller förebyggande syfte). ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in