Soft Hands Treatment

Wed, 25 May, 2016 10.45

Vi har en behandling på spat som heter Soft Hands. Det är verkligen en "extra-lyx-behandling", som Face and Scalpmassage.

I behandlingen ingår skrubb (Salt Scrub Energy från Maria Åkerberg. Denna skrubb är en härlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor med doft av rosmarin och citrongräs). Ett vårdande serum som stärker nagelbanden (Myrrh Nail & Cuticle Oil från Maria Åkerberg), handmassage (här brukar jag använda Moisturising Body Milk från Decleor som innehåller närande kokosolja)

Behandlingen avslutas med att doppa händerna i ett paraffin bad. Paraffinbadet blir som en inpackning för händerna där serumet och krämen verkar intensivt vårdande och närande. Paraffinbadet passar alla som har torra händer och lindrar vid ledbesvär eller värk i lederna. 

ANNONS

Maria Åkerberg på Spat

Thu, 12 May, 2016 12.41

Nu har vi äntligen fått in det andra märket på spat - Maria Åkerberg. Jag blev så lycklig igår när jag fick packa upp produkterna ur kartongerna och flytta in i hyllor och ställa iordning. Imorse hade jag en Facial Classic Organic så då fick jag testa att känna på produkterna. Papaya Peeling är en av mina favoriter. Den är helt underbar! Doftar gott, exfolierar huden ordentligt och lämnar huden superlen och full av lyster. ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in