Mellandagsrea på The Body Shop

Wed, 30 December, 2015 15.59

Rean är i full gång på The Body Shop. Man kan fynda produkter i massor med olika dofter, bland annat mina favoriter PASSION FRUIT, EARLY-HARVEST RASPBERRY och VINEYARD PEACH. Älskar allt som doftar frukt haha :)

Det är även en hel del makeup på rea, BRA produkter som mascara, superfina läppglans och härliga ögonskuggor.

Kom förbi butiken på Västerlånggatan eller besök hemsidan http://www.thebodyshop.se


ANNONS

Julen slut på The Body Shop - då börjar REAN

Fri, 25 December, 2015 18.17

Nu har jag jobbat på body shop under hela december. Det har gått så sjukt fort allting, då det är som allra mest att göra den här månaden inför julen. Jag har haft så roligt dock, långa dagar har det blivit men jag har verkligen turen att få jobba med världens bästa kollegor. Vi har skrattat massor, stöttat och peppat varandra och hjälpts åt.

Vi har städat bort julen i butiken nu, tagit bort granar och röda rosetter och istället gjort iordning för REAn. Det är sjukt fina produkter i årets rea, så alla borde kika förbi butiken och fynda :) imorgon lör 26 dec kl 10 startar rean! 


Diplom och betyg - Auktoriserad Hudterapeut & Spaterapeut

Fri, 18 December, 2015 21.03

Jag fick hem mina betyg och mitt diplom från skolan här i veckan. Är så glad, stolt och nöjd över mina resultat. Jag gick in med ambitionen att göra så bra ifrån mig som jag bara kunde - i alla ämnen. Jag satsade, siktade högt och pressade mig själv i att göra mitt yttersta. Jag ville inte "bara" bli godkänt, jag ville vara mer än godkänd. Just för att man alltid kan bli bättre. Jag är inte en person som nöjer mig. Jag strävar oftast efter mer - på gott och ont.

Nu när jag fått resultatet av min utbildning så är jag otroligt glad och nöjd. Just för att jag gav så mycket och la ned så mycket tid och energi dessa 15 månader. Utbildningen var en investering i mig själv. Och jag satsade på mig själv, för mig själv och det här var det jag lyckades leverera.

Jag fick även en paket från Skin Concept med ett diplom för att jag jobbat med Dermalogica och gått deras grundkurs. I paketet låg även två produkter från Dermalogica samt två produkter från Jane Iredale - som jag jobbat med på skolan. Kul!

Redness Relief Primer spf 20 - En hudvårdande primer som lugnar och stärker känslig hud.

Super Sensitive Shield spf 30 - En fuktgivande och lugnande mjukgörare.

Purepressed Blush - Cinnamon

Purepressed Eye Shadow Triple - Khaki kraze 


Nya utmaningar - jobb utomlands

Thu, 10 December, 2015 12.42

Nu har det gått några dagar sedan jag blev klar med skolan - och det känns himla härligt! Jag har hunnit landa lite och kommit igång med vardagen. Just nu jobbar jag på The Body Shop. Det känns tryggt och skönt att återgå till mitt jobb i butiken, och inte bara rusa in i något nytt på en gång.

Jag vill såklart jobba med behandlingar så efter vintern här i Stockholm är det dags för nya utmaningar.

Och nu kan jag äntligen berätta att jag kommer att jobba för Ving på ett av deras hotell. I mitten av mars sticker jag iväg till ett av deras Sunwing-hotell på Cypern där jag kommer jobba som Hud- och Spaterapeut i 8 månader. Det ska bli så roligt och spännande!

Då kommer jag äntligen få göra det jag längtar efter - jobba på riktigt med främst spabehandlingar. Det ser jag verkligen fram emot :)

Bilderna har jag lånat från hotellets hemsida. http://www.ving.se/cypern/ayia-napa/sunwing-sandy-bay

Avslutar med en bild på min fina klass Augusti-14 från Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa. 


Favoriter från Dermalogica

Sun, 6 December, 2015 21.20

Jag skaffade mig tre favoriter från Dermalogica härom veckan.

Dermal Clay Cleanser - En underbar rengöring som jag gått och längtat efter länge haha. Det är en absorberande och talgdämpande rengöring som används morgon och kväll. Den känns fräsch då den ger en kylande känsla på huden. Så himla härlig! Kan användas som ansiktsmask också om man låter den verka i ca 5 minuter på huden innan man sköljer av den. Kostar runt 350kr för 250 ml.

Skin Hydrating Masque - En oljefri fuktmask som boostar huden med fukt och spänst. Kan användas 1-3 ggr i veckan och sköljs bort med ljummet vatten eller låt verka under natten. Den fungerar även att lägga kring ögonen för att dämpa svullnad och puffighet. Underbar mask - som ett glas vatten för huden :) Den kostar 430 kr för 75 ml.

Daily Resurfacer - Den här exfolierande produkten har jag gått och fingrat på i produkthyllan många gånger. Det är nog den dyraste hudvårdsprodukten jag haft och äger för tillfället - men så himla bra! Den här lilla lådan innehåller 35 st doser som jag tänkte använda som en kur varje kväll. Den avlägsnar tilltäpptheter, stimulerar cellförnyelsen vilket förbättrar hudstrukturen och tillför fukt och ger fin lyster. Den passar bäst för solskadad hud, mogen hud, acne samt hyperpigmenteringar. Kostar runt 900kr för 35 doser.

Nu ska vi se om jag får någon ordning på min stackars hud. Den har varit lite i obalans efter dessa sista stressiga veckor i skolan. Extra kul ska det bli att köra Daily Resurfacer en längre period. Den ger fina resultat även vid enstaka användning. Men jag ska testa nu 35 kvällar i rad så får vi se vad som händer :) ANNONS

Hanna, 25 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.
Just nu jobbar jag på Sturebadet.Logga in