Raspberry peach

Sat, 28 December, 2013 19.18

Idag fick jag med mig hem lite grejer från The Body Shop. Jag fyndade en duschkräm på rean, lyckades sno den sista vi hade i Raspberry - den doftar såå gott. Sen fick vi varsin Body Butter som julkapp och jag valde den i Peach. Man får passa på nu då just den doften ska utgå från sortimentet, tyvärr. 

I och med rean som vi nu plockat fram på en vägg i butiken så har vi städat och rensat ut lite gammalt. Fick med mig tre läppstift i färger som också ska utgå. 

För övrigt så har vi jobbat oss igenom julen och jag har haft såå roligt! Dagarna precis innan jul har varit väldigt händelserika och jag har verkligen kommit in i jobbet. Jag har dessutom fått slå in en hel del paket, så är väl lite av ett proffs på det nu vid det här laget... Höhö. Vi har nu städat bort julen ur butiken, det kändes lite tråkigt att plocka ned alla små röda rosetter som suttit överallt. Dom var så fina! Vi har istället plockat fram rean och där finns en hel del att fynda! :) 


ANNONS

Ur min portfolio

Thu, 12 December, 2013 21.03

Jag har fortsatt mitt jobbande på The Body Shop och Åhléns City. Jag har även hoppat in några extra-dagar på Åhléns Fridhemsplan och Östermalmstorg för att agera säljstöd vid hyllan, främst för Olay. Det är givande och ganska bra tror jag att få arbeta i dessa två helt olika typer av butiker. Jag får lära mig mycket! :)


Jag tänkte visa ytterligare några bilder ur min portfolio. Dessa bilder är från mitt egna arbete som jag formade under mitt sista år på stylistprogrammet och temat för dessa är Geisha.

Sofia - modellen till dessa bilder, var verkligen superduktig och levde sig in i den mystiken som jag tycker finns hos geishor. Detta är någonting jag finner fascinerande - geishor alltså.

Modell: Sofia Karlström

Fotograf: Jan Blid 

http://www.blidphotography.com/

Makeup & Styling: Hanna Stenmark

Jag hade tänkt att jag skulle skriva och berätta lite mer om det här arbetet - som jag faktiskt är väldigt stolt och nöjd över! Då skulle jag även kunna lägga upp lite backstage bilder så att ni får se hur vi jobbade och hur jag lyckades genomföra detta.

Hoppas att jag kunde bidra med lite inspiration till någon! :)



ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.



Logga in