Mina första dagar på Max Factor

Sun, 29 September, 2013 11.26
Då var mina första tre dagar på Max Factor över. Har haft himla roligt och trivdes verkligen bra i butiksmiljön och även just på Kicks. Fick en kommentar med en fråga om mina favoritprodukter från Max Factor, jag återkommer med några tips!

Nu väntar lite förberedelser och produktplugg inför nästa uppdrag som är för Olay nästa lördag. Ska bli superkul! Men det är en del att lära sig först, så att jag kan hjälpa mina kunder och svara på deras frågor på bästa sätt. Ha en skön söndag :)


ANNONS

Min första dag som makeuprådgivare på Max Factor

Thu, 26 September, 2013 21.19

Idag var min första dag på Max Factor under kicks event We'll make you gorgeous. Jag hade jätteroligt och fick sminka, tipsa och hjälpa massor med intresserade kunder. Kul  att Kicks ordnar såna här dagar. Då får man chansen som kund att fråga lite mer och få längre tid och rådgivning av någon som (förhoppningsvis) vet och kan svara. Jag gjorde mitt bästa och fick även jag lära mig lite nytt! 

Här var min arbetsyta idag 

Och här är alla underbara produkter! -som jag dessutom fått turen att ta med hem, för att bekanta mig lite mer med. 


Imorgon finns jag i Kicks butik på Hamngatan! :) Makeupdagar i butik! We'll make you gorgeous

Thu, 26 September, 2013 8.21

Just nu pågår kampanjen We'll make you gorgeous i kicks butiker. Där kan du få chansen att träffa en makeupartist från ditt favoritmärke för en 15 minuters makeuprådgivning. Gå in Kicks.se och se när vi finns i din butik. 

Idag hittar ni mig på Liljeholmstorget och imorgon på Hamngatan där jag representerar Max Factor :) Min torsdag med Olay på Scanco i Malmö

Sun, 22 September, 2013 18.59

I torsdags flög jag ner till Malmö över dagen för en produktutbildning med hudvårdsmärket Olay. Vi höll till i Scandinavian Cosmetics lokaler och det var en givande, lärorik och himla rolig dag! Nu längtar jag efter att få komma igång med det här uppdraget. 

Ni hittar mig på Åhléns City inom kort några lördagar framöver!

Bilderna ovan har jag lånat från Johanna Linds blogg http://johanna-lind.se


Man var ganska trött i huvudet efter dagen av utbildning, men en resväska rikare fylld med produkter, material och tester. Nu väntar en del plugg för att lära mig om alla dessa ansiktskrämer, serum och dess egenskaper!ANNONS

Hanna, 27 år från Umeå.
Auktoriserad och CIDESCO-diplomerad Hud- & Spaterapeut.
Stylist - makeup och hår.Logga in