hej kära ni!

Mon, 9 September, 2013 22.17

Hej och välkommen hit ! Gabriella heter jag och är ny medlem här efter att precis kommit tillbaka hem till sverige från min makeup utbildning i underbara marbella - spanien. Där utbildade jag mig till makeup artist & beauty specialist. Hade en helt amazing time där och det vart så himla roligt att äntligen få utbildning i det jag brinner för, makeup & beauty.

Så här i min blogg kommer ni få hänga med mig i mitt liv med sminket och se mina jobb i bilder och videos. Hoppas ni gillar det ! 

* Obligatoriska fält

Tue, 10 September, 2013 11.43
Mary_Karla
Kul verkligen med någon som är ny utbildad. eftersom jag själv funderar på olika utbildningar just nu så hänger jag runt här och försöker ta in ALLT. kan du rekomendera marbella? tänker så det knakar just nu vilken väg jag kan gå för att få samma spännande liv som många jag läser om här:)
Mon, 16 September, 2013 19.19
Gabriella Lundegard
Ja va kul ! ja självklart rekommenderar jag den utbildningen jag gick. Så otroligt kul det vart både med skolan och att faktiskt göra det någon annan stans än Sverige! Ångrar inte en sekund att jag gick där. :) Kika in på makeupskolan.se och kolla läget om skolan.

Tue, 10 September, 2013 10.09
Branschbloggen
Det ska bli himla kul att följa dig. Välkommen!
Mon, 16 September, 2013 19.20
Gabriella Lundegard
tack så mycket. :)

Tue, 10 September, 2013 8.40
Elin
Välkommen hem! :) Spännande att följa dig här. /Elin
Mon, 16 September, 2013 19.19
Gabriella Lundegard
Tack så mycket :) ska göra mitt bästa för att hinna med bloggen !

ANNONS
Till bloggens startsida

Livet som makeupartist & beauty specialist.Logga in


Instagram @gabriellalundegard
Follow @gabriellalundegard at instagram.com