Målade tatueringar på TV4 Nyhetsmorgon

Tue, 23 July, 2013 16.27

TV4 blev intresserade av mina målade och vattenfasta tatueringar inför sommar säsongen. Tattoo håller i ca 1-3 dagar.

Det är för folk som vill ha tattoo bara till fest & strand och inte vågar göra det permanent, för ungdomar som kan ha kul, byta motiv utan att ångra det några år senart samt för dom som vill testa designen innan dom gör en permanent tatuering. Perfekt till svensexor och möhippor :)

Jenny Alversjö och Peter Jihde från TV4 Nyhetsmorgon får var sin målade tatuering av Evgenia Parhatskaja (mig) :)

Se video på TV4 play: 

Peter%20Jihde%20pr%C3%B6var%20p%C3%A5%20body%20art

Ganska roligt att ena sprutan "visade attityden" i direkt sändning ..tur att det gick bra iaf.

Mitt bord med olika färger och material som jag använder för kroppsmålning, tatuering samt speciall FX MakeUP:

Jenny Alversjö, Peter Jihde och Hans Kjellström (bakom kameran) från TV4 får var sin målade tatuering av mig:

Nöjd va?!

Nyhetsmorgon den 4 juni 2013 ..kameramanen Hans Kjellström kör 100% Pure!

Se flera tattoo-bilder och info: http://www.p-artdesign.com/?pageid=6


* Obligatoriska fält

Sat, 10 August, 2013 16.39
Kim Ikonen Jennings
Hej, Evgenia, ja, jag använder både Airbase och håller på och provar Temptu Pro nu eftersom de har mer att välja på, både andra färger och lyster osv. Beställde lite schabloner och en Diamond FX neon & metallics palette från FacePaint UK igår :) Såg så underbar ut så ville prova! Ser att du gör mycket ansiktsmålning också. Det verkar populärt med vattenbaserade färger jmf med crem/oljebaserade. Har alltid tyckt att vattenbaserat krakelerar och blir så fult efter många timmar men misstänker att mycket har hänt m produktutveckling sedan jag jobbade med vattenbaserat sist. Är det populärt för att man lättare kan lägga färg på färg eller finns det andra anledningar? Att man inte behöver pudra tex? Detta är en "genre" jag inte är så bekant med! Jätteintressant.
Sat, 10 August, 2013 17.59
Evgenia Parhatskaja
Hej Kim! Kroppsmålning har krav: man måste kunna måla motiv …sedan som makeup: skicklighet och teknik, kunna material och genomföra det på levande "canvas". :) Flera lager ..det skulle jag inte säga = blir grått ;) Så helst engångsdrag med lite "touch on top". Diamond FX och DaVinci kan man snart köpa hos mig (bland annat) ..nu har jag Cameleon (oxå starkt pigminterade färger). Vi kan väll hjälpa varandra och utbyta kunskap. Gillar dina arbeten :)

Thu, 8 August, 2013 20.19
Kim Ikonen Jennings
Vad ku! Svettigt med pistolen som inte ville! :) Jag kör airbrush fast silikonbaserat till vanligt smink. Detta verkar jättekul med body art! Vilken alkohol-baserad färg använder du till tabuleringar?(märke) och vilken färg är det som du använde på Peter, dvs lite blågråsvart? Var köper man mönster: - som man kan fästa på huden medan man sprayar? - vanliga mönster som man får hålla manuellt? ;) Tror Maskspecialisten har några men annars vet jag inte var man beställer förutom utomlands... :) Tack på förhand! :)
Fri, 9 August, 2013 20.57
Evgenia Parhatskaja
Hej Kim! Ja, det var lite svettigt + spotlights. Använder du silikonbaserat "Temptu" ? Den har oxå alkohol-baserade men jag använder "Senjo" den gillar jag (mer färg i den är alkohol) Blå-svart färg är mer lik riktiga tattoo. Jag har video-revju på båda på youtube, my chanal (EvgeniaBodyArt). Schabloner (vanliga & klister) och annat köper jag utomlands ..när jag tävlar i Bodyart VM, Österrike, då alla märken är på plats ..som IMATS ungefär ..elller så på nätet från USA, Kina, England, Tyskland. (i Sverige finns knappt något att välja). Kan göra separat inägg om detta oxå. Du kanske känner igen detta ;) Tack själv :)

Wed, 24 July, 2013 9.49
MinMakeupartist
Superkul! Vilken grej!
Thu, 25 July, 2013 10.22
Evgenia Parhatskaja
tack! ..det var verkligen roligt :)

ANNONS