1 Maj Egna FÖRETAGARE PARAD!

Sun, 4 May, 2014 13.42

Kan inte låta bli. Läste lite här och där och såg bilder på folk som deltar på 1 maj paraden med sina barn i Stockholm. Röda flaggor och symboler som vi hade under CCCP i Ryssland, där jag föds. Frustrerad! Har Ni någon aning på vad det hela innebär i verkligheten??? Vad är det som Ni socialister/kommunister önskar Er?! Jag vet, jag växte upp det röda och säger till Er: "Gå och jobba istället!"

 önskar 1 Maj för FÖRETAGARE, som jobbar 24x7 = LEDIG DAG med PARAD!!!!!!

..fast man kanske måste klä ut sig till "clowns" för att bli hörda av politiker och andra som Gay gör under Pride. Vad säger Ni, kommer det att hjälpa?

Jag håller med Jeanette Bohman (företagare): 

"Men allt det här jag skriver nu, det får jag inte säga högt för jag är företagare och ska bara hålla truten, anställa folk, betala löner och skatter, följa lagar och regler och öppna dörren för godtyckliga inspektörer. Jag är ingen människa med rättigheter, enbart skyldigheter.

Jag har en önskan om företagarnas eget ”1 maj”, en dag då vi inte jobbar, våra företag håller stängt och vi får gå ut på gatorna. En dag då hela Sverige skulle stanna av och ni som kränker oss i era politiska förslag skulle inse att vi har ett värde, de jobb vi skapar har ett värde. Sist men inte minst, stå inte och säg att ni satsar på jobbskaparna och de unga när ni gör precis tvärtom, det är kränkande att dag ut och dag in få höra att de jobb vi skapar och de jobb vi kämpar för att behålla inte är värda någonting alls för sossarna och västerpartiet. Oerhört kränkande …..läs hela här". 

Alla behöver inte vara företagare men dm som har idéer, energi och satsar hela sin tid på att skapa måste UPPSKATTAS som ett stort bidrag till samhällets utveckling!

Enjoy!

Evgenia Parhatskaja (företagare, entreprenör, creatör)

 


* Obligatoriska fält

Mon, 5 May, 2014 9.20
Millan
Håller me

ANNONS