Glossy Cyber

Tue, 8 July, 2014 22.47

Varför kör jag inte på glossiga läppar oftare!? Det är ju assnyggt! Så därför bytte jag nyss till mig Kryolans High Gloss, mot L'Oreals Blur Cream, i Glossybox byt/köp/sälj gruppen på facebook, ser ut som en härlig, blodröd färg! Men på läpparna idag har jag däremot Cyber från MAC med ett transparent gloss från Emite makeup på läpparna, Emites läppglans är ett av de läppglans som jag tycker ger snyggast finish! Det blödde dessutom inte ut det minsta efter flera timmars shopping!

Denna look var en snabb makeup där jag ville ha nakna ögon, så fokuserade inte alls på skuggning och struntade i min winged eyeliner jag alltid har! Kändes dock lite för naket så limmade fast ett par lösfransar, körde på House of Lashes "Noir Fairy".

Dessutom vill jag tipsa om basen jag har på mig här, Revlon Colorstay i 150 Buff för Oily/combination skin - älskar den foundationen! Jag brukar vara kräsen med foundation och inte gilla speciellt många då jag har ganska mycket acneärr att täcka och gillar full täckning. Denna foundation är prisvärd, fin, gul färg, håller länge, får inte min hy att bli dålig osv. Rekommenderar den verkligen! 


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Här postar jag bl.a. om produkter jag har testat, tips,bilder på olika sminkningar jag gjort och annat relevant!Logga inInstagram @mmurmaider
Follow @mmurmaider at instagram.com