I samma rum som Marilyn Monroe

Fri, 10 April, 2015 23.44

När jag va i Los Angeles, besökte jag "The Hollywood Museum" vid korsningen Hollywood/Highland. I samma byggnad, i gamla Hollywood så vara det Maxfactor som höll hus där. Filmstjärnorna sminkades och fixades i dessa lokaler, och dem rummen finns kvar, "For Blondes Only" står det på dörren, i rummet där Marilyn Monroe en gång i tiden blev blondinen hon blev känd för. Det finns även rum för "For Brunettes Only", "For Brownettes Only" osv,  anledningen varför "only" står framför är för att färgen och lamporna var speciella för nämnda hårfärger i deras rum. 

Man kunde även se gamla Maxfactor sminkförpackningar, Marilyns sminkväska och mycket annat inom filmhistoria som jag finner intressant.Ska ni till LA och älskar gamla Hollywood(land) och sminkhistoria, så rekommenderar The Hollywood Museum!

I "For Blondes Only" som var Marilyns rum

Maxfactor's "Student Kit"


* Obligatoriska fält

ANNONS
Till bloggens startsida

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis