Reklam: Volvofinans

Wed, 27 April, 2016 20.56

Senaste reklamfilm för Volvofinans ute nu!

MAKEUP ARTIST: jag


ANNONS

Frågestund

Sun, 17 April, 2016 22.33

Jag vill höra med Er, vad vill ni se mer av här på bloggen? Läsa om? Är ni nyfikna på någon produkt? Hårstyling? 

Kommentera och låt mig veta...


OS, Beauty Awards, Vinterkatalog

Sat, 16 April, 2016 23.35

Vilken härlig vecka det har varit!

En dag var det pressträff inför OS, nästa dag glam-up för Swedish Beauty & Cosmetics Awards, och dagen därpå fotografering för vinterkatalog....

Mer om detta när jag kan berätta... 

/stay tuned


Nöjda kunder

Tue, 12 April, 2016 22.31

Jag älskar att få höra att mina kunder är nöjda, både företag och privatpersoner, det är så tacksamt och underbart att, både se deras leende på plats och få deras meddelande efteråt. Det betyder så mycket, det är ju det man eftersträvar, att ha nöjda kunder! 

Men det betyder inte heller man kan sitta på lat-sidan, nej, man måste träna träna träna varje dag. Man kan alltid förbättra sin teknik, det finns alltid någon att lära sig... Så sluta aldrig vara nyfiken och nöjd dig inte med det du kan inte, för förändring sker konstant.

Prova nya tekniker, nya produkter, nya verktyg... ta vara på det som känns bra och förbättra det som känns sisådär. Våga prova och våga pusha dig själv, det är så man blir bättre!


Victoria Senkpiel i Svd

Mon, 4 April, 2016 16.12

I lördagsupplagan av Svenska Dagbladet kunde man läsa om fantastiska Victoria Senkpiel, men tur för er, för ni kan klicka på länken här nedan och läsa artikeln nu!

Jag står för Makeup och Hår på bilden, som är tagen av Jonas Koel.

Länken -> Victoria


Drop of Gold

Fri, 1 April, 2016 21.52

Drop of Gold!!

Idag fick jag äntligen min flaska av "Drop of Gold", som innehåller 100% ren, kallpressad Arganolja från Marocko och är bra till det mesta! Den är rik med vitamin A och E, och antioxidanter.

Oljan kan användas till huden, läppar, hår, hårbotten, naglar, fransar och har även anti-age effekten. 

Jag har längtat efter den och ser fram emot att börja använda... både privat och i jobbet. Köpte min flaskan på Lyko, för 299kr.

Är det någon som har erfarenhet med Arganolja? 

P.S. Detta inlägg är inget samarbete, varken med Harriet.N eller Lyko.ANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis