Resume 2015

Thu, 28 January, 2016 21.08

Som lovat, en liten resume av året som har varit... 2015!

Januari: 

-ELLE Galan 2015. Photoshoots.

Februari: 

- ELLE Swedish Design Awards 2015. Photoshoots (Teresa Perrelli, Emma Wiklund). TV/Fotografering för Svt. Grammis.

Mars: 

- Hela Mars var jag på semester, i min absolut favoritstad som känns som mitt andra hem: LOS ANGELES... Där blir det sminkshopping och inspiration!!!

April:

- Assisterade Mia Högfeldt på några photoshoots, b la med Elisabeth Fritz. Hade egna photoshoots och möten om framtida projekt.

Maj:

- Privatkunder. Photoshoot med GlossyBox. Sminkworkshop med Fryshusets danslinje. Brudprovsminkningar. 

Juni: 

-Photoshoots. Studentbalsminkningar. Dansfilm. Reklamfilm. Möhippa. Assisterade Jessica Krage på reklamfilm. Brudsminkning. Musikvideo. 

Juli: 

- Brudprovsminkningar. Bröllopsminkningar. Photoshoot med Victoria Senkpiel. 

Augusti:

- Brudsminkning. Photoshoot med GlossyBox. Tv-serie "Mammor". Guldknappen, assisterade Mia Högfeldt med att sminka visningarna. 

September:

- Reklamfilm. 

Oktober: 

- Modevisning. Musikvideo. 

November:

- Musikvideo. Photoshoots (b la Marabou). Events. Musikvideos. 

December:

- Musikvideos. Photoshoot med Oh Snap Sweden och Decubal. Nobelmiddag/prisutdelning (sminkade utrikesministern Margot Wallström).

Det va en kort sammanfattning av verksamheten under året, därimellan va det inte så många lugna stunder, men jag älskar ju det!! 


ANNONS

ellegalan 2016

Sun, 17 January, 2016 21.59

Jag hade äran att sminka och hårstyla vackra skodesignern Victoria Senkpiel, som även är Managing Director på GlossyBox Sverige och en härlig person! 

Vi gjorde en smokey eye med nude lips och fina fria lockar, passade ihop fint med hennes snygga outfit, skorna är hennes egna design. Kolla in mer skor www.victoriasenkpiel.com

Även Kronprinsessan äger Senkpiel-skor! 


Musikvideopremiär: "Pearls And Coffins"

Thu, 7 January, 2016 23.16

För några veckor sen, spelade vi in musikvideo med gruppen AVATARIUM för deras nya singel "Pearls And Coffins", idag har videon, som regisserades av Johan Bååth, premiär.

Jag står för smink och hår

Vi spelade in under två dagar, på två olika locations. Första dagen va vi i vackra Södra Teatern och dag 2 var vi ute i en gammal betongfabrik.

Resultatet är fantastiskt och helt magiskt! Så härligt att jobba med grymma människor!ANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis