Tack 2015

Wed, 23 December, 2015 23.30

WOW!!!!!! 

2015, vilket år det har varit! Jag har så många jag vill säga TACK till... 

Det har varit alldeles magiskt från början till nästan slut.... Jag satte mig ner igår och tittade igenom bilder, wow, vilka roliga jobb jag har fått göra, vilka fantastiska människor jag har fått jobba med... TACK TACK TACK!!

Och stort TACK till Er alla, som kommer in hit och läser bloggen, gör mitt bästa att uppdatera så mycket jag kan, men ibland räcker inte tiden till... det kommer en liten resumé från 2015 så småningom, bjuder på en flipagram under tiden!

Nu mot ett helt nytt år, med nya mål... Vi ses där!!!!

Ta hand om Er <3


ANNONS

Mojo

Mon, 14 December, 2015 23.59

Förra fredagskväll spelade vi in del 2 av musikvideo, som jag berättade om för dryg en vecka sen, då körde location och nu var vi i studion.

Jag gjorde ansiktsmålningar på både artisten och skådisen. Allt va målad med frihand, så inga mallar.

Bakom kameran stod regissören Jay Veesualz. 

Videon är beräknad att komma ut kring nyår.


Nobelmiddagen 2015

Mon, 14 December, 2015 16.36

Jag hade äran att få sminka och hårstyla Sveriges Utrikesminister, Margot Wallström, inför årets Nobelprisutdelning och middag. Det va fantastiskt.


Oh Snap!!

Thu, 10 December, 2015 22.04

Det har varit fullt-ös-dagar, vilket jag älskar! Har inte hunnit uppdatera, men nu så...

Under två dagar jobbade jag med "Oh Snap Sweden" (en fotoverksamhet för tjejer med kameran som ett dialogverktyg), vi fotade kvinnliga toppchefer, jag sminkade och fotografen Ellinor stod bakom kameran. Jättekul att få jobba tillsammans med dessa fantastiska kvinnor!

Felicia, jag och Ellinor


On set...

Sun, 6 December, 2015 20.11

Ny location, ny video, grymma dansare, grymt crew... och tur med vädret! Idag filmades första delen av denna video, ute på location med dansare från Enough Productions och regissören Jay Veesualz. Mer om artisten berättar jag efter del 2.... 

Stormen Helga tog fart, men vi blåste inte bort! Grym dag och nu.... It's a wrap!


Musicvideo - klar

Sat, 5 December, 2015 22.06

Förra söndagen jobbade vi sista dagen för musikvideon med artisten Adrian Rivas, i studio. Bakom kameran, regissören Jay Veesualz. Det va kul att jobba med teamet och jag ser fram emot resultatet! 

Det blir väldigt varmt att stå framför starka lamporna, viktigt att vara redo med puderdosan så fort det är brytning... 

Älskar att jobba med inspelningar, om det är något ni undrar över, så är ni välkomna att lämna er frågor i kommentarsfältet!ANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis