MAMMOR på tv3

Tue, 29 September, 2015 22.31

Nu på torsdag (1 okt) kan ni se premiären av nya tv-serien "Mammor"!!

I augusti jobbade vi intensivt 3 dagar med avsnittet som sänds på tv3... det va 3 långa och extremt roliga dagar på location. Jag jobbade med grymma makeup artisten Jessica Krage i hög tempo, det va olika karaktärer som skapas och det va gäster i rullande schema, hur kul som helst!! 

I rollerna som MAMMOR får ni se Anitha Schulman, Anja Lundqvist, Malin Gramer, Ulrika Ellemark och Julia Dufvenius.... med många gäster. Ni får helt enkelt inte missa

Så slå på tv3, nu på torsdag klockan 21.30!!

Här är trailern


ANNONS

Kardashian Beauty launch

Mon, 21 September, 2015 15.28

Nu ska jag äntligen berätta, för några veckor sen var jag på svenska lanseringen för KARDASHIAN BEAUTY, Kardashian-systrarnas egna hårproduktsserie med samarbete med amerikanska Farouk Systems (som jag älskar). Detta samarbete har tagit ca 2 år, av anledning till att Kim, Khloe och Kourtney har varit invoverad i varje steg i processen och ville ha produkterna exakt efter sina önskemål. 

Nu har produkterna nått Sverige och jag är glad för det!! Har nu i några veckor haft alla produkter hemma, dock har jag inte än testat alla, men av dem jag har testat så är jag supernöjd! Jag har researchat runt internet, för att se vad andra tycker och det är både pro & con... vilket är förståndligt, då vi alla har olika hårtyper... Jag har ganska så tjockt hår, grova strån, frizzigt och halvt vågigt, jag har märkt att deras produkter gör mitt hår mer lättarbetat.

Så vad finns det att köpa?

Jo, dessa Kardashian Beauty-produkter släpps i Sverige:

- Black Seed Dry Oil

- Smooth Styler Blow Dry Cream

- Twirl Me Curl Defining Cream-Gel

- Take 2 Dry Shampoo

- Take 2 Dry Conditioner

- K-Body Volume Foam

- Pure Glitz Hair Spray

- Kardashian Beauty 1" Ceramic Hairstyling Iron

Det som är speciellt med alla produkter är att dem innehåller den exklusiva och vårdande Black Seed Oil, som kommer från Nigella Sativas pressade frön och det som jag tycker är viktigt att poängtera är att alla produkter, förutom hårsprayen, innehåller silke.


Kommer strax!

Sun, 13 September, 2015 22.39

Det har inte varit så mycket här på bloggen, men jag lovar att uppdatera i veckan, om mina nya favorit produkter och berätta lite om vad jag har gjort...

Ha en superhärlig ny vecka!!


Magiskt

Fri, 4 September, 2015 0.40

Åh idag fick jag äntligen känna på hårprodukter jag har längtat efter i snart 2 år och ja, dem är magiska!! Ska berätta allt om dem i ett annat inlägg, ser fram emot att berätta för er.... håll utkik!


GULDKNAPPEN 2015

Tue, 1 September, 2015 16.18

Som ni säkert vet, så var det Damernas Värld's GULDKNAPPEN 2015 i lördags och låt mig säga, det va fullt ös!! Jag och några MUOr till assisterade Mia Högfeldt med att sminka modellerna för visningen.

Det va en lång dag (med start kl 7.00 och åkte hem runt 22.30) men det va fantastiskt kul och helt magiskt. Fick även jobba med min gamla chef, som va koreograf för catwalken och min härliga kompis Christopher, som assisterade henne, kuuuuul hade vi!!

Under dagen sminkade jag vinnarlooken (Filipa K), fixade till dem vackra blomsterflickorna och touchade-upp Caroline Winbergs ögon...

Efter dagens slut, åkte jag hem med en jättefin goodiebag... 

Tusen tack för i år!!!ANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis