Photoshoot: Designershoes by Victoria Senkpiel

Thu, 23 July, 2015 0.31

I måndags hade vi fotografering inför Victoria Senkpiel's shoeline release, vilket är jättespännade! Såg hennes skor under fotograferingen och dem är ursnygga!!!! 

Vi fotade i Radisson Waterfront Hotel, som passade temat så bra. Jag gjorde smink och hår, fotografen är Jonas Koel och modell var självaste Victoria, kläderna vi använde kommer från Ida Sjöstedt. Bilderna ser fantastiska ut! 

Mer om hennes sko kollektion när releasen närmar sig, håll utkik =)

Inget fel med utsikten medan man jobbar!

Fantastiska skor, designad av Victoria Senkpiel.

Tack till Ida Sjöstedt!

Tack Radisson Waterfront!


ANNONS

Magisk bröllop

Thu, 23 July, 2015 0.21

Har inte hunnit uppdatera så mycket dessa dagar, det har varit fullrulle, jättekul!!

I helgen hade jag bröllopsfix, en brud och hennes två vänner, fantastiskt fint gäng, jag hade konsultation med henne endast en vecka innan, då hon bor utomlands just nu. Det va en jättehärlig dag, vi började tidigt lördagmorgon, på en svit på fina Grand Hotell. Jag följde med till kyrkan så jag kunde köra en "touch-up" innan dem far iväg för att bröllopsfesta resten av dagen. Det va en jättefin cermoni och bruden va magisk!

Här är hårstyling jag gjorde på henne:


Kardashians i Sverige!!

Thu, 16 July, 2015 12.54

Äntligen!!! I höst kommer Kardashian Beauty till Sverige, som jag har väntat!!! När jag skulle köpa vissa av deras produkter i LA, så var dem slut överallt! 

Detta är Kardashians samarbete med Farouk Systems, där tjejerna har varit mycket involverad i alla produkter och skapat det dem själva använder. Ska verkligen bli spännande att få lära känna produkterna och jobba med dem.

Linjen innehåller allt från fön till Dry Conditioner, Volume Foam och mycket mer!

Längtar till september!!!


Chanel on my mind!

Tue, 14 July, 2015 0.06

Inhandlade ny mascara till jobbet, jag brukar alltid researcha produkterna jag har tänkt köpa, för att jag vill veta vad andra folk tycker, vad tidningar tycker osv. En mascara som har fått mycket bra respons är Chanel's Inimitable Waterproof mascara och det va den jag köpte igår. Nu under sommaren har jag flera bröllop att sminka, både brudar och gäster, och jag tycker mina kunder förtjänar det bästa! Det är viktigt för mig.

Ha ni någon favorit mascara?


It's all fun & games...'til u have to clean up!

Sat, 11 July, 2015 22.37

Då var det dags, japp, det är den dagen, då jag måste tvätta mina borstar och göra mig klar för konsultationen imorgon med en blivande brud.

Jag tvättar mina borstar med diskmedel och ljummet vatten, vissa med shampoo och ljummet vatten, sen lägger jag dem på handduken, sprayar "Brush Cleanser" och låter dem torka.

Alla skuggor och pressade puder, sprayar jag "Brush Cleanser" på, för att hålla dem rena och bakterierna borta.

Vad har du för rutin för dina borstar?


Fredrik Eklund: My million dollar hero

Thu, 9 July, 2015 23.03

Igår, efter en konsultation med en blivande brud, tog jag ledigt och åkte in till stan. Bestämde mig att jag inte skulle handla in smink, trots att det va ganska frestande. Istället promenerade jag till Sturegallerian... ok, jag besökte Face Stockholm, men tittade endast!! (blev intresserad av deras foundation och corrector-hjul).

Hur som helst, så hade en inspiration till mig boksignering, nämligen supermäklaren, Fredrik Eklund!! Så jag fick min bok "Sälj" signerad.... Fantastisk bok, kan varmt rekommendera den... ut och köp!


Teresa Perrelli

Thu, 9 July, 2015 10.55

Min finaste vän Teresa Perreli släppte i dagarna sin nya hemsida, där jag va med och gjorde smink och hår till bilderna... Måste iväg och jobba nu, men jag lägger på fler bilder senare, tills dess får ni en liten bild :)


Nordik Sonar

Mon, 6 July, 2015 11.06

I förra veckan hade jag musikvideoinspelning på schemat, med Nordik Sonar, som släpper sin singel och video i augusti. Vi spelade in en hel dag ute på Nacka Strandssmässans fina lokaler. 

Vilka är Nordik Sonar? - Benjamin Trossö och Linus Erlandsson

I videon medverkar dansaren Sofia Svahn. Jag står för sminket och Juan Ramón Fuenzalida Mercado står för kamera och regi.

Ser framemot video och längtar, men här är några Behind-the-scenes-bilder från inspelningen:ANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis