Taggar inför musikvideo & brudsminkning!

Tue, 30 June, 2015 0.19

Packar upp, gör rent, organiserar, packar ner... Taggar musikvideo och brudsmink/hår-konsultation.... men först, sova...? 

Följ med på INSTA: @sinisiambalisofficial


ANNONS

Advokatbyrån Elisabeth Fritz

Wed, 24 June, 2015 21.21

I våras assisterade jag min fina vän Mia Högfeldt på en fotografering med advokatbyrån, Elisabeth Fritz och hennes vackra medarbetare. Bilderna togs på deras kontor och på Rådhuset, japp, varenda liten grej i sminkväskor gick igenom säkerhetskontrollen och bilder blev fantastiska. Nu finns dem uppe...

Jag sminkade och hårstylade dem två vackra och talangfulla kvinnor här nedan på bilden


Here comes the bride...

Tue, 23 June, 2015 21.55

ååååh är fullt igång i planering till mina bröllop!! Så spännande och härlig tid, både för mig och brudarna! =)

Har sommarens första brud att fixa till nu till helgen och sen ska jag även träffa en till blivande brud för konsultation, så kul, längtar....

Berättar mer under tiden... Om ni har frågor om brudsminkning, kommentera gärna i kommentarsfältet =)

Må bäst!


Reklaminspelning, Möhippa och Bröllop...

Tue, 16 June, 2015 23.37

I måndags ringde väckarklockan 3.15 och det va bara att gå upp och göra sig iordning för en fullspäckad dag on location! Jag jobbade tillsammans med MUA Jessika Krage på reklaminspelning och åååh va kul vi hade... Det kommer bli kul att se resultatet... Alla inblandade va fantastiska.

Om ni är nyfikna så får ni hålla ögonen öppna runt sensommar, mer än så kan jag inte säga... berättar mer när det är dags =)

I lördags hade jag en möhippa-sminkning, vilket va också jättekul och uppskattande! Det är så härligt att jobba med olika människor och möhippor är alltid roliga då bruden firas av vänner, hela dagen är fylld med kärlek! 

Nu ska jag planera kommande bröllopsminkning... Härliga tider


Samarbete i konststycke....

Wed, 10 June, 2015 23.47

Sminkade dansaren och koreografen Karin Lundqvist idag, i ett konst samarbete med Karin, mig och 2 till... som ska snart klippas ihop och visas... Hon har ett fantastiskt ansikte, vilket jag blev helt kär i, så kul att sminka! 

Lägger upp filmen när den är redigerad och klar... Bilder på sminket kommer också!


Reklaminspelning på bondgård

Tue, 9 June, 2015 23.04

Igår packade vi hyrbilen och begav oss till Eskilstuna, där vi sov över och gick upp tidigt imorse, åkte till en stor och vacker bondgård... Vi spenderade 11 timmar ute i den friska luften och under solen, ja man blir bortskämd med dessa fantastiska locations, speciellt på, vad som kändes va, årets första riktiga sommardag!! 

Jag sminkade reklamfilm, som finns ute i juli.... =)

Bilens baksida omvandlades till sminkstation, sen rörde vi på oss hela dagen.... SUPERHÄRLIG DAG!


Jobba omslag med Tilda Forsgren

Fri, 5 June, 2015 20.03

Igår jobbade jag tillsammans med fotografen Jonas Koel, jag sminkade vackra Tilda Forsgren för ett kommande omslag. Vi hade en toppen fotografering, vilket resulterade jättefina bilder! 

Jag jobbade med MAC Cosmetics och Anastasia på Tilda.

Tilda Forsgren är grundare och ägaren för RAPIDE FOR BROWS, som man hittar på många olika ställen, kolla in deras hemsida för mer info: www.rapideforbrows.se

Jonas Koels fantastiska jobb hittar ni på www.bildmedia.netANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis