The struggle at MAC

Thu, 28 May, 2015 22.53

Besökte MAC NK idag och handlade in nya arbetsgrejer... 2 ögonsskuggor, 2 läppstift och en läppenna... Jag letade, provade, testade olika sätt att använda dem och till slut blev jag mycket nöjd med senaste tillskott!

The struggle is REAL!

Läppstift: "Japanese Maple" till vänster och" FAUX" till höger

Eyeshadow: "Shroom"(vänster) och "Twinks"

Läppennan är Pro Longwear: "Staunchly Stylish"


ANNONS

Real Techniques, BeautyBlenders och Anastasia!

Thu, 21 May, 2015 21.03

Häromveckan handlade jag in några nya prylar, som jag längtar efter att testa jobba med! 

- 3 borstar från Real Techniques (Shading Brush, Expert Face Brush, Powder Brush)

- Beauty Blenders "Pure Blender" och Solid-tvålen 

- Anastasias brow powder duo (ja, jag har ju annars hela browpalette, men.... )

- Anastasias Brow Wiz i färgen Chocolate

Använder något av dessa, iså fall, vad tycker ni?


Sminkworkshop på Fryshuset!

Mon, 18 May, 2015 14.36

Jag startade min vecka med undervisning på Fryshuset!! Jättekul att jobba med ungdomar igen... Jag har designat deras scensminkning till deras skolföreställningar och idag fick dem lära sig att sminka sig själva... Jättekul!!! 


Glossybox-fotografering

Wed, 13 May, 2015 17.12

Igår hade vi fotografering med teamet bakom Glossybox, jättehärliga människor, som jobbar hårt! Det va en toppen fotografering... Bjuder på bilder när det är dags! 


Vackra Gina

Sun, 10 May, 2015 20.49

För några veckor sen sminkade jag urvackra dansaren Gina Garcia, bakom kameran stod fotografen Anders J Larsson. Fick resultat idag, fantastiska bilder!!

Här är några av dem

Dansare: Gina Garcia

Fotograf: Anders J Larsson

Make Up Artist: Sini Siambalis


Rådhuset... Elisabeth Fritz... och veckan som har varit

Tue, 5 May, 2015 22.41

Förra vecka assisterade jag fina make up artisten, Mia Högfeldt, på en fotografering hos advokatbyrån Elisabeth Fritz, där vi sminkade och hårstylade henne och hennes underbara team av advokater och jurister. All smink, varenda pryl gick igenom säkerhetskontroll på Rådhuset, vår "on-location", vilket kändes tryggt. Det va en underbar dag och jag längtar efter att få se slutresultatet!! 

Dagen där på, hade jag en fotografering med dansare hos fotografen Anders J Larsson, återigen underbar team och jag ser framemot att få se bilderna..!

Nu i veckan har det varit fullt ös med att boka in sminkningar inför sommaren, vilket är så himla kul, lääängtar, men först, veckans kommande fotografering... Till dess, må bäst allihopa!!

TUSEN TACK för att ni kommer in och läser min blogg, om ni skulle ha några frågor eller funderingar, är ni välkomna att skriva här nere i kommentarsfältet... ANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis