ELLE GALAN 2015

Sat, 17 January, 2015 16.58

Igår, åh så roligt det va! Igår va (om någon hade missat) ELLE galan på vackra och eleganta Grand Hotel... Jag var på plats och sminkade och håstylade fram till starten och det va underbart... När alla vackra klänningarna började rulla in, smet vi ut och lät galan börja!


ANNONS

Photoshoot 1:2015

Mon, 12 January, 2015 23.08

I lördags hade jag första photoshoot i det nya året, med modellen Matilda Helgstrand och fotografen Armand Dommer... Väntar nu att se resultat, bilderna jag såg via kameran såg fantastiska ut! 


Nya portfoliobilder

Thu, 8 January, 2015 17.47

Bättre sent än aldrig!

Nu har jag lagt till några nya bilder i nya portfolio på min profilsida, ni är välkomna att kika! Kommer så småningom lägga upp fler bilder...

Till dess sätter jag mig ner och planerar kommande fotograferingar! 


Startar 2015 med reklamfilm!

Thu, 1 January, 2015 17.43

Vilken fantastisk start på året det blev!! Idag när jag satte på tv:n, var det första jag såg reklamen jag hade sminkat och hårstylat, visste inte den var ute redan, så gissa om jag blev helt excited!! Det kommer bli ett helt nytt fantastiskt år, 2015 - nu kör vi! 

Här är reklamfilmen:

Gott nytt och God fortsättning!!!

/SiniANNONS

Jag är utbildad Make Up Artist och Hårstylist. Vill aldrig begränsa mig till en plats eller en uppgift, därför jobbar jag även inom showbranschen och events och helst reser jag gärna.Logga inInstagram @sinisiambalisofficial
Follow @sinisiambalisofficial at instagram.com

@sinisiambalis