How to get the wetlook-shine!

Thu, 5 December, 2013 12.04

Modell: Julia B från Modellink, fotad av Kim Svensson Studios

För att få till den blöta, skinande wetlooken på huden så finns det många olika sätt att skapa detta på, och det är en smakfråga om vad man föredrar.

1. Vatten - wetlook indeed! Självklart går hederligt vatten jättebra, men nackdelen är vatten torkar fort, så för att få det att hålla för flera bilder så blir det många appliceringar!

2. Läppglans - Vem har sagt att läppglans bara ska vara på läpparna? Lite blänk på kroppen får du lätt till med genomskinligt läppglans, men tänk dock på att läppglans kladdar, så har du kläder du måste vara försiktig med, eller utsläppt hår, så kan det fastna i glanset.

3. Babyolja, alt. babyolja+vatten - min personliga favorit, som håller länge och verkligen ger en snygg outcome! Olja+vatten ger dessutom en perfekt svettig känsla, och det är det som jag använder för att få fram det fuktiga på huden. Doppa en svamp i olja, och dutta på huden för att få fram ett shine, för att få droppar på huden, ta lite vatten och droppa längs med huden där du vill ha vattnet.

4. Glycerol (samma som glycerin) - Detta finns att köpa på apoteket. Blanda med mellan 1/2 till 2/3 delar vatten. Skaka och spraya med vanlig blomspruta. Ingenting jag har provat själv, men det finns flertalet fotografer och makeupartister som säger att de gillar detta mest, men det är också en smaksak.


Lycka till mer era wetlooks!

Ps. ta en titt på en svettig tjej i mardrömmarnas värld i nedan video:
MUA: Carolina Schober & Isabell Olsson* Obligatoriska fält

Thu, 5 December, 2013 20.10
Branschbloggen
Snygg film!
Sat, 7 December, 2013 0.53
Carolina Schober
Ja det blev häftigt! :D

ANNONS
Till bloggens startsidaLogga in