Hard workwork

Mon, 16 September, 2013 10.50

Tjena!

Sitter i sängen och sminkar mig.. japp jag tycker det är bekvämt. Det blir en blå/grå makeup idag med en ögonskugga från chanel såklart! För er som inte vet, så är Chanel mitt favoritmärke!
Idag väntas jobb mellan 12-18 sen ska jag bara hem och mysa med min fina sambo som fyller år idag. Redan käkat tårta till frukost idag men får nog i mig en bit till ;) 

Tänkte jag skulle försöka hitta  ett extrajobb här i Kalmar också, inte nödvändigtvis som har med smink att göra. Bara för att få in lite extra varje månad då jag inte jobbar heltid på Parelle, så om någon vet något får ni gärna hojta till!

Jag skriver ikväll igen. ska försöka komma på något roligt att skriva om. Samma sak där, kommer ni på något som hojta till!


Anelle


* Obligatoriska fält

Mon, 16 September, 2013 10.59
Kajsa
Hej! Önskar att se makeupen du gör och hur man gör. Har också blå ögon och det är så snyggt med blått och grått på blå ögda men jag får aldrig till det, blir bara knalligt typ.. Tacksam för tips!

ANNONS
Till bloggens startsida

En blogg om en ung, engagerad och positiv makeupartist från de småländska skogarna.
Jag jobbar som makeupartist i skönhetsbutiken Parelle Cosmetics Kalmar där jag trivs superbra. När ni inte hittar mig i butiken spenderar jag min tid med min sambo, framför tvn eller med en riktigt bra bok.Logga in


Instagram Anellesaan
Follow Anellesaan at instagram.com